Schoonheidssalon La Mar geeft iedere cliënt een individuele behandeling. Bij uw eerste behandeling geven wij vrijblijvend een huidanalyse.

Wel vragen wij van u de volledige samenwerking om dit resultaat te behouden. Schoonheidssalon La Mar beschikt over de vakkennis om een breed scala van behandelingen en massagetechnieken toe te passen, waaronder Shiatsu massage. Wij zijn ervoor om een goede behandelingsmethode toe te passen, zodat u naar tevredenheid kunt genieten van uw welverdiende behandelingskeuze.

Natuurlijk zijn wij er ook voor al uw kleine behandelingen zoals o.a. wenkbrauwen en wimpers verven of wenkbrauwen epileren etc..

Wij geven advies en voorlichting over esthetische chirurgie in samenwerking met kliniek Klein Rosendael.

Onze producten hebben de naam Tyro Cosmetica, een huidverzorgingslijn van plastisch chirurg dr. A. Molenaar.

Denk ook eens aan iemand die u graag wilt verrassen of een cadeau wilt geven, omdat:

De zogenoemde standaard behandeling blijkt niet voor alle huidtypen het perfecte resultaat te geven. U wilt als cliŽnt toch een optimale huidverbetering. Wij geven, afhankelijk van uw wensen en huidconditie, advies voor een goede behandeling ten aanzien van uw persoonlijke huidanalyse.
In het verlengde van de schoonheidsbehandelingen zijn er de plastisch chirurgische ingrepen. Hierbij is, voor een perfect resultaat, een goede voor- en nabehandeling door de schoonheidsspecialiste van uitermate groot belang.